O NAMA

PREMIJA INTERNATIONAL DOO je osnovana 2010. godine, a počeci datiraju još od 1991. godine, kada je Bila deo zajedničke porodične firme poznate pod imenom PREMIJA.

Osnovna delatnost firme PREMIJA INTERNATIONAL je trgovina na veliko robom široke potrošnje - prehrana, alkoholna i bezalkoholna pića, kućna hemija. PREMIJA INTERNATIONAL je proširila svoju delatnost (kako i ime kaže INTERNATIONAL) na međunarodni transport, gde se na osnovu iskustva iz prethodnih godina zajedničkog rada, vrlo brzo pozicionirala na samom vrhu referentnih firmi u oblasti međunarodnog transporta robe.

Uz kvalifikovane kadrove, sa savremenom opremom, non-stop (24/7) kompjuterskom i internet podrškom, neprestanom kontrolom i praćenjem transportnih jedinica (kamiona) želimo da preuzmemo ulogu regionalnog lidera u organizovanju svih vidova transporta.

Stalno ulažemo u svoj vozni park, što potvrđuje i podatak da smo prvi u Srbiji kupili nove Volvo FH tegljače euro 6 generacije. Naši partneri su u prvi plan i njihova roba je sigurnija sa najnovijom flotom vozila, najboljom u regionu. 

Vama na usluzi 24h. Dobrodošli.

DETALJNIJE

PREVOZ ROBE U MEĐUNARODNOM TRANSPORTU

DETALJNIJE

TRGOVINA NA VELIKO ROBOM ŠIROKE POTROŠNJE

DETALJNIJE

NAŠ INFO TIM JE NA RASPOLAGANJU 24/7

20

KAMIONA

6

EURO STANDARD

365

RADNIH DANA

28

GODINA ISKUSTVA