TRANSPORT

Jedna od glavnih delatnosti po kojoj se firma Premija International prepoznaje na domaćem i inostranom tržištu jeste međunarodni transport. Uspostavljajući odličnu poslovnu saradnju sa liderima međunarodnog transporta, vrlo brzo dobija zavidnu reputaciju
među poslovnim partnerima.

Danas firma poseduje 16 modernih kamiona, koji obavljaju transport širom Evrope. Naša vozila su Euro 5 normi. Poseduju CEMT dozvole, kao i CMR osiguranje za robu naših klijenta. Na raspolaganju su vozila: Šleperi - Cerade, Hladnjače, Mega - 105m3, Prikoličari.
Vozila se nalaze na prostoru cele Evrope i preko GPS sistema koji posedujemo, moguće je videti lokaciju vozila u svakom trenutku.

Glavni moto poslovanja firme jeste da klijent u potpunosti bude zadovoljan našim uslugama. Tačnost, sigurnost i povoljnost su glavne
odlike našeg odnosa sa partnerima u međunarodnom transportru. Naša firma se odlikuje jako dobrim odnosima i sa našim najvećim kokurentima, jer nas oni motivišu da budemo bolji, a mi se trudimo da uvek budemo korak ispred njih, a sve u cilju da klijenti budu u potpunosti zadovoljni nama.amiona) želimo da preuzmemo ulogu regionalnog lidera u organizovanju svih vidova transporta..

DETALJNIJE

PREVOZ ROBE U MEĐUNARODNOM TRANSPORTU

DETALJNIJE

TRGOVINA NA VELIKO ROBOM ŠIROKE POTROŠNJE

DETALJNIJE

NAŠ INFO TIM JE NA RASPOLAGANJU 24/7

20

KAMIONA

6

EURO STANDARD

365

RADNIH DANA

28

GODINA ISKUSTVA